Adó 1% felajánlások

Kérjük, támogassa Intézményünk működését adója egy százalékával!

Mit támogat, ha nekünk segít? - Mindannyiunk álma egy élhető, boldog világ, ahol az emberek megbecsülik egymást, ahol mindenki azzal foglalkozik, amihez tehetsége van, amivel képességei alapján mindig is foglalkozni szeretett volna.

Mi, a pécsi Waldorf-intézmények létrehívásával, működtetésével, továbbfejlődésének segítésével járulunk hozzá e cél megvalósulásához. Az óvodai és iskolai nevelés során arra törekszünk, hogy a gyerekek lelki gazdagságukat gyarapító, szabad szellemiségben fejlődhessenek, és felelősségteljes, boldog, egészséges emberekké váljanak.

Mi a célunk, miben kérjük a segítségét? - Immár harmadik éve annak, hogy a tanévet a Pécsi Önkormányzat által gondjainkra bízott, a nevelési programunknak megfelelő iskolaépületben kezdhettük, és új csoportot alapíthattunk az óvodánkból kiszoruló gyerekek számára. A volt istenkúti iskola épülete és a mellette fekvő közösségi ház megfelelő lehetőséget adott nekünk minderre. Azonban a további korszerűsítések terén még rengeteg munka, fejlesztés vár ránk.

Minden támogatás hosszú távú befektetés, a nálunk tanuló, tanulni vágyó gyerekek érdekében.

Kontakt: Gyürüs-Kutnyánszky Ivette (gazdasagivezeto [at] waldorfpecs.hu)

Kérjük, támogassátok Intézményünk működését az adó egy százalékával!

Köszönjük!