Rólunk

A Mandulafa Egyesület nyilvántartásba vétele 2009. április 17-én történt meg közhasznú egyesületként. 2011. szeptember 1-től a Mandulafa Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény fenntartója. 2012. szeptember 1-től a Tettye Völgye Waldorf Óvoda leendő fenntartójaként, 2012 nyarán megteremtette a két intézmény egyesítésének feltételeit s létrehozta a Mandulafa Waldorf Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményt.

Míg 2011-ig tevékenységét elsősorban szabadidős és közművelődési programok, oktatási feladatok szervezése jelentette, a 2012-es év a Mandulafa Egyesület számára elsősorban a fenntartói feladatok ellátásának és bővítési lehetőségeinek megteremtésének jegyében telt.

Mivel 2012-ben érezhetően megnőtt az érdeklődés a Tettye Völgye Waldorf Óvoda iránt, egy új óvodás csoport létrehozását határozta el és megkezdte az ehhez szükséges feltételek megteremtését.

A Magyar Waldorf Szövetségnek intézményünk és egyesületünk is tagja.

Az egyesület célja, hogy támogassa a Waldorf-pedagógia elterjedését Magyarországon és a térségben, elősegítse a Waldorf-pedagógia elvein és módszerein alapuló oktatási intézmények - többek között óvoda, alapfokú iskola és középfokú iskola - létrejöttét és működését.

Az Elnökség jelenlegi tagjai: Halász Gábor elnök, Szabó Kriszta elnök-helyettes, Gyürüs-Kutnyánszky Ivette, Villányi Éva, Jakab Erika. Az elnökségi munkában aktívan részt vesz még Unger Dávid.

A Felügyelő Bizottság munkájában Fésű Anita és Galkó Blanka vesz részt, a jogi ügyekben Dr. Somos Tímea segíti egyesületünket.

Közhasznúsági beszámolóink ITT, közzétételi listáink pedig ITT találhatóak.

 

CsatolmányMéret
PDF ikon A Mandulafa Egyesület Alapszabálya1.82 MB