Ebédbefizetés, étlap

Aktuális étlapok

Az ebédbefizetés rendje

Minden év elején nyilatkozni kell arra vonatkozóan, hogy a szülők kérnek-e gyermeke(ik) számára ebédet, és ha igen, azt minden nevelési/tanítási napra kérik, vagy csak az ebédbefizetést megelőzően jelzett napokra. Akik egyáltalán nem kérnek, vagy minden nevelési napra kérnek ebédet, ebédrendeléssel kapcsolatban egyéb teendőjük nincs, a többiektől minden hó 25.-éig kérjük a következő hónapra szóló ebédrendelés leadását. Fontos, hogy akik ingyenesen étkeznek, azoknak is meg kell rendelni az ebédet, amennyiben azt igénylik. Fizetni továbbra sem kell ezért.

Azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülője a 37/2014 (IV.30.) EMMI rendelet 1. § (6)-ra hivatkozva nyilatkozik arról, hogy gyermeke számára vallási okokból a közétkeztetés keretében lakto-ovo vegetáriánus étkezés biztosítását kéri, lehetőségünk van a szolgáltatótól lakto-ovo vegetáriánus menüt rendelni. A nyilatkozatot tanévkezdéskor kell leadni a titkárságon.

Az ebédbefizetés nem előre, hanem adott hónapban történik, az intézmény számára átutalással (számlaszám: 50800104-15310116) az intézmény által kibocsátott számla ellenében az alábbi időpontokban:

  • szeptember hónapra: szeptember 15-ig
  • október hónapra: október 13-ig
  • november hónapra: november 10-ig
  • december hónapra: december 8-ig
  • január hónapra: január 12-ig
  • február hónapra: február 16-ig
  • március hónapra: március 15-ig
  • április hónapra: április 12-ig
  • május hónapra: május 10-ig
  • június hónapra: június 14-ig

Az étkezési díjról a számlát a befizetési napokat megelőzően küldjük el e-mailen a szülőknek. Kérjük, hogy minden esetben a számlán szereplő fizetendő összeg kerüljön befizetésre, átutalás esetén a számla jobb felső sarokban szereplő sorszámát kérjük feltüntetni közleményként.

Betegség vagy egyéb okok miatt hó közben le lehet mondani az ebédet: aznapi ebéd lemondására nincs lehetőség, legkésőbb reggel 8.30-ig lehet lemondani a MÁSNAPI és későbbi napokra az ebédet Orsovai Bernadettnél sms-ben vagy e-mailben (telefon: 20/310-1220, e-mail cím: ebed@waldorfpecs.hu). Az aznapi ebédet el lehet vinni 12:00 és 14:00 óra között. Fontos, hogy az óvónők/osztálytanítók értesítése a hiányzásról nem elég, ők nem fogják lemondani a gyerek ebédjét. A lemondott napokra kifizetett összeg jóváírásra (levonásra) kerül a következő hónap elszámolásánál. A hiányzás után jelezni kell Orsovai Bernadettnél, hogy mely naptól kértek ismét gyermeketeknek ebédet.

Kérjük, fordítsatok figyelmet arra, hogy akik ingyenesen vagy kedvezményesen étkeznek, azoknak is le kell mondaniuk hiányzás esetén az ebédet, amennyiben ez nem történik meg, az ebéd teljes árát meg kell fizetni.Kapcsolódó fájlok